Ga naar hoofdinhoud

Familie Winter

“Op advies van Kees Verhoeks van Verhoeks Keukenmontage & Afwerkingsbedrijf zijn we bij Middelkoop Culemborg terechtgekomen. Twintig jaar geleden heeft hij na de oplevering van onze woning een keuken geplaatst. Dit naar volle tevredenheid. Sindsdien vragen wij Kees regelmatig om advies.”

“We hebben alle vertrouwen in hem. Van tevoren hebben wij al een redelijk beeld van de indeling. Met hulp van Jan-Willem hebben we uiteindelijk onze ideale badkamer gecreëerd. Onze badkamer is niet heel groot, maar door het ontwerp van Jan-Willem lijkt de badkamer nu wel groot. Zijn advies is voor ons erg belangrijk geweest.”

“De montage is geweldig verlopen. We zien vooraf, ook door de verhalen die je van anderen hoort, op tegen het slopen van de badkamer. Het is ons uiteindelijk enorm meegevallen. Alles is door monteur Verhoeks vooraf keurig afgeplakt. Daarnaast is de installatie, in ruim 1,5 week, vakkundig uitgevoerd. We bevelen Middelkoop absoluut aan.”

Badkamer

“In de showroom staan veel badkameropstellingen. Dat is prettig. Hierdoor kun je goede ideeën opdoen. Verder wordt er veel tijd uitgetrokken voor de begeleiding van de klanten. Ook dat is fijn. Aan toekomstige klanten geven we dit advies: Bereid je goed voor. Doe ideeën op door bijvoorbeeld op Pinterest te kijken en kijk ook bij vrienden en kennissen.”

“We zijn zo tevreden over de aankoop en installatie van de badkamer, dat we inmiddels ook een nieuwe keuken bij Middelkoop Culemborg hebben besteld.”

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.