Ga naar hoofdinhoud

Familie Wien

”Mond-tot-mondreclame en de goede naam heeft ervoor gezorgd dat we onze keuken bij Middelkoop hebben gekocht.

Vooraf hadden we zelf al wat ideeën over een nieuwe keuken, maar we werden positief verrast door de adviseur! Die dacht goed met ons mee, vooral in dezelfde lijn met de aannemer. De adviseur in samenwerking met de aannemer was een goede combinatie. Er ontstond een efficiënt ingerichte, kleine keuken die netjes afgewerkt is.

De woning is eigenlijk iets verbouwd. De wand van de keuken is tien centimeter verplaatst, waar je nu niets meer van kan zien. Een compliment voor de ontwerper! De kastruimte die hierdoor is ontstaan, is geweldig! Alles is zo ook makkelijk schoon te houden.

Naast de extra kastruimte zijn we ook heel erg blij met de stoomoven. Deze wordt heel veel gebruikt en is fijn in gebruik. De vierkante grote wasbak is ook een pre en plus in het plan, evenals de Quooker. Fantastisch!

Met de levering en plaatsing zijn we tevreden, dat liep allemaal perfect. Nalevering van onderdelen is wel een aandachtspunt, het was moeilijk om die voor een goede prijs te kunnen leveren.

Middelkoop verdient een dikke 9. Overal is goed over nagedacht, het werkt gewoon! We zijn heel tevreden en ook erg blij met de kleur. Alles lijkt frisser, lichter en ruimer. Daardoor hebben we weer plezier bij het koken!

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.