Ga naar hoofdinhoud

Familie Westland

“Wij weten precies wat we voor onze nieuwe keuken willen. Omdat dit voor ons de belangrijkste ruimte in het huis is, willen daarop geen concessies doen. Middelkoop is het eerste bedrijf waar we door de enthousiaste adviseur Hans worden begrepen. Hij ziet onze wensen als een uitdaging en samen hebben we de keuken uitgewerkt.”

“Het is precies geworden, zoals we het voor ogen hebben. We hebben door omstandigheden lang moeten wachten op de oplevering van onze nieuwbouwwoning. Adviseur Hans heeft ons tijdens deze periode goed begeleid.”

Keuken

“Middelkoop springt goed in op nieuwe trends. Daardoor kunnen we tussentijds het materiaal aanpassen, die we graag willen. Denk hierbij aan de houten fronten van de keuken. Middelkoop is uiteindelijk het enige bedrijf, waarmee de samenwerking wel goed is gegaan. Daarmee maken zij hun goede naam werkelijk waar.”

“We bevelen Middelkoop Culemborg bij iedereen aan. De goede service merk je pas tijdens het traject en na de plaatsing. Ook dat is perfect verlopen.”

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.