Ga naar hoofdinhoud

Familie Visser

“Middelkoop Culemborg is voor ons geen onbekende. Onze vorige keuken hebben we bij Middelkoop gekocht en omdat we in Culemborg wonen, komen we bijna dagelijks langs het bedrijf. Toen we in dit huis zijn gaan wonen, moest de keuken nog rolstoelvriendelijk worden gemaakt.”

“We hebben er vooraf al een goed beeld van. Eva heeft ons heel fijn geholpen om dit beeld te realiseren. Haar werkwijze is voor ons erg prettig. Het Slide & Hide-systeem van de oven is ideaal. Bij het openen verdwijnt de ovendeur volledig onder de oven, zodat we er altijd goed bij kunnen.”

Keuken

“De montage is best wel snel gegaan, want de keuken is in anderhalve dag gemonteerd. De monteur heeft dit alleen gedaan en voor het plaatsen van het werkblad even een collega ingeschakeld. Gaandeweg de montage zijn er nog een paar dingen die moeten worden afgestemd. Dit gaat allemaal in goed overleg. De Quooker werkt nog niet helemaal naar behoren. De leverancier heeft dit inmiddels opgepakt, dus dat moet ook zeker goed komen.”

“Middelkoop staat voor alles open en je wordt er vriendelijk ontvangen. We zijn zeer dankbaar voor alles wat ze voor ons hebben gedaan en we bevelen hen zeker bij anderen aan.”

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.