Ga naar hoofdinhoud

Familie Verweij

“Veel mensen uit onze familie en omgeving kopen een keuken bij Middelkoop. Het is voor ons echt een vertrouwd adres. We hebben ons wel her en der georiënteerd, maar bij Middelkoop Culemborg weet je wat je hebt.”

“In het begin is het voor onszelf nog niet duidelijk wat voor soort keuken we willen. Gelukkig weet de adviseur van doorpakken en zijn we vakkundig geholpen. Dat we geen aanbetaling hoeven te doen, straalt vertrouwen uit.”

Keuken

“De planning is speciaal voor de stukadoor aangepast. Dat is heel fijn. De montage is erg goed gegaan. Alles is netjes afgewerkt en opgeruimd. Achteraf zouden we een diepere besteklade hebben gewild, want de soeplepel past er net niet in. Dat is een aandachtspunt voor de volgende keuken.”

“Middelkoop heeft vriendelijk personeel in dienst en de service is echt goed. Het bedrijf beschikt over een royaal opgezette showroom en er wordt gedacht in mogelijkheden. Je kunt altijd op de adviseur terugvallen. Het is echt een betrouwbaar adres. Bij ons is het allemaal heel soepel verlopen en we zijn blij met het eindresultaat.”

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.