Ga naar hoofdinhoud

Familie Verheij

“Het is voor ons geen vraag waar we onze nieuwe keuken gaan aanschaffen. We weten dat Middelkoop Culemborg een goed bedrijf is. Onze deuren en tussendeuren komen er ook vandaan. De service, die ze hebben verleend, is elke keer goed geweest. Als er problemen zijn, komt er gelijk iemand kijken. Dat maakt de keus voor Middelkoop Culemborg gemakkelijk. We zijn bij geen andere keukendetaillist geweest.”

“We willen sowieso fronten met een houtnerf en hebben eigenlijk ook een houten vloer in gedachten. We komen er echter al snel achter dat dit te druk zou zijn geworden. Qua fronten is er enorm veel keuze. We bekijken de stalen bij daglicht en zijn gelijk verliefd op deze kleur. Het is strak, stoer en toch ook natuurlijk. Voorheen hebben we een witte keuken gehad, waar je veel op zag. Bij deze keuken hoeven we voor het zicht minder te poetsen. De adviseur heeft ons uitgedaagd om de muur achter de keuken groen te sauzen. Dat lef hebben we en het heeft, in combinatie met de keuken en vloer, prachtig uitgepakt. Daar zijn we heel blij mee.”

Keuken

“De montage van de keuken gaat snel. Vader en zoon zijn op elkaar ingespeeld en werken netjes en snel. We zijn ontzettend blij dat we de keuken gelijk in gebruik kunnen nemen. Bij de levering van alle onderdelen, zit op één van de deurtjes een kras. Dit deurtje is direct vervangen. De koof voor de afzuigkap heeft wat tijd en moeite gekost en het resultaat mag er zijn.”

“Middelkoop Culemborg is een betrouwbaar bedrijf, met een goede kwaliteit en uitstekende service. Het maakt niet uit of je vooraf wel of geen plannen hebt. De adviseurs zijn heel goed in het meedenken en uitwerken van het besprokene. Het is een bedrijf waar je weer naartoe gaat, omdat je weet dat je goed geholpen zal worden.”

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.