Ga naar hoofdinhoud

Familie Van Zanten

“Een neef van ons heeft zijn keuken bij Middelkoop Culemborg gekocht. Hij heeft ons aangeraden om ook eens een bezoek aan de showroom te brengen, omdat we bij een aantal andere keukenzaken niet helemaal tevreden zijn. Bij Middelkoop hebben we de klik wel. We hebben hier een hele goede ervaring opgedaan.”

“Vooraf hebben we een globale opstelling in ons hoofd, met veel kastruimte en een eiland met lades. We zijn een aantal keer naar de showroom geweest. De adviseur geeft goede tips en draagt ook vergelijkbare materialen aan om binnen ons budget te blijven. De monteur heeft netjes gewerkt. Er is niets beschadigd. Alles is compleet geleverd en er worden geen materialen gemist.”

Keuken

“De deur van de kast boven het spoelgedeelte blijkt later, door de lengte, iets krom te zijn. Dit is netjes opgelost. De monteur heeft met ons overlegd en dat meedenken is heel fijn. Omdat de handgrepen over de hele breedte van de kastjes zitten, komen ze soms tegen elkaar aan. Niet altijd handig. Maar we willen deze handgrepen graag, omdat er zo’n mooie lijn in de keuken zit.”

“Middelkoop is een mooi familiebedrijf. Er worden heldere en goede afspraken gemaakt. Het is niet erg als je naar de showroom gaat, terwijl je nog geen uitgewerkte ideeën hebt. Ook dan kom je er zeker te weten uit.”

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.