Ga naar hoofdinhoud

Familie Van Vliet

“Ruim 15 jaar geleden hebben wij de keuken voor ons nieuwbouwhuis bij Middelkoop gekocht. Dit is onze eerste positieve ervaring met dit bedrijf. We kunnen in de afgelopen jaren altijd een beroep doen op hun service, als er iets niet in orde is of niet goed werkt.”

“Afgelopen voorjaar hebben we onze huidige woning gekocht. Hierin kunnen we een woonkeuken realiseren. Er is geen twijfel geweest om weer bij Middelkoop langs te gaan. Bij Middelkoop worden we vriendelijk te woord gestaan. De adviseurs denken met ons mee en hebben ons op goede ideeën gebracht.”

Keuken

“Ook de service is uitstekend. Er blijkt optisch iets niet te kloppen bij de uitvoering van de ovens. Dat wordt snel en naar tevredenheid opgelost. Bij Middelkoop koop je dus niet alleen een keuken, maar ook een stuk service voor de jaren daarna.”

“Dit alles heeft in een prachtige keuken geresulteerd, waar wij elke dag veel kook- en woonplezier aan beleven.”

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.