Skip to content

Familie van Veen

Drie jaar geleden hebben we de badkamer aangepakt, vorig jaar het toilet en nu was de keuken aan de beurt.
Onze buurvrouw, Eva, werkt als adviseur bij Middelkoop. Na de badkamer en het toilet zijn we ook voor de keuken naar Middelkoop geweest. Eva is heel erg klantvriendelijk. Ze heeft ons fijn geholpen. Ze denkt mee en maakt van onze ideeën een compleet plaatje, wat resulteert in een prachtige keuken! Het eindresultaat is precies zoals we in gedachten hadden.

In ons eerste gesprek heeft Eva ons heel veel laten zien. We waren er vrij snel uit toen we in de showroom een keuken zagen staan. Ik houd niet van wit, het moest iets met kleur worden. Eva kwam met leuke ideeën, bijvoorbeeld door tegels toe te voegen achter de plankjes, in de hoek van de keuken. Door een wand iets te verzetten is er meer ruimte gecreëerd, wat zeker voor het zicht echt veel verschil maakt.

Alles is mooi op tijd geleverd. De apparatuur was keurig op tijd. Enkel de spatplint is later geleverd, omdat deze na het plaatsen pas ingemeten kon worden.

Bij het kopen van een keuken moet je je laten leiden door de adviseur. Die komt met goede ideeën, heeft ervaring en weet al snel wat wel en niet aan te raden is. Wij zelf gingen er dan ook helemaal open in. Van te voren hadden we niet echt een plan, wel hadden we ons verdiept in wat er mogelijk was. Eva heeft ons perfect geholpen en we zijn erg blij met het eindresultaat!

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.