Ga naar hoofdinhoud

Familie Van Poot – Van Aken

Via mijn tennismaatje hoorde ik van Middelkoop en zodoende zijn we daar terecht gekomen. ”

Naast een afspraak bij Middelkoop, hadden wij ook nog een offerte bij twee andere bedrijven opgevraagd. De eerste afspraak was vooral oriënterend. We hadden diverse wensen en vereisten m.b.t. de keuken en de apparatuur. We wilden heel graag een kook- of schiereiland, bij de andere bedrijven kon dit wel maar eigenlijk ook weer niet in verband met ruimte gebrek. Bij Middelkoop bestond de mogelijkheid om wat meer met de maten te schuiven en te spelen, zodat er toch een ruim schiereiland mogelijk was. Een grote koelkast en aparte vriezer, maar ook een koffiezetmachine moest in de keuken komen. Dat is allemaal prima gelukt. De kleurstelling was voor ons nog onduidelijk, maar in de showroom krijg je een goede indruk en daar vonden wij ook de gewenste kleurstelling. De adviseur was heel duidelijk en kordaat, heel tevreden over.

Wij hebben een bestaande woning gekocht waar wij veel in veranderd wilden hebben, zo ook de vloer. De planning was door ons iets te strak ingepland, waardoor de keuken later geplaatst moest worden. Dit was geen enkel probleem voor Middelkoop.

De levering van de keuken verliep prima, goed op tijd en netjes neergezet op de stucloper. De levering van de vriezer was vertraagd (daar zijn we netjes over geïnformeerd), maar op de tweede dag van de montage werd deze alsnog geleverd. Ook de plaatsing verliep naar volle tevredenheid. De monteur heeft het in zijn eentje heel netjes geplaatst. En alles gewoon in één keer goed. Alles is super verlopen en de keuken in zijn geheel maakt ons heel blij.

Middelkoop is een bedrijf wat zeker niet de goedkoopste is, maar wel met je meedenkt, veel mogelijk is en de betaling kan achteraf. Je betaalt iets meer maar je krijgt dan wel kwaliteit. Ik zou zo weer naar Middelkoop gaan en waarschijnlijk zelfs niet meer naar een ander bedrijf. Wij raden Middelkoop dan ook zeker aan..

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.