Ga naar hoofdinhoud

Familie Van Oostrom

“Via familieleden horen we over Middelkoop Culemborg. We worden er eigenlijk gewoon naartoe gestuurd. In de showroom krijgen we een warm ontvangst met hapjes, drankjes en een lunch. Heel professioneel. In totaal zijn we er drie keer geweest. Er wordt alle tijd voor ons genomen en over ieder detail wordt nagedacht. De adviseur heeft veel ervaring, dat merken we aan alles.”

“Over de fronten zijn we het snel eens. Het moet een houtlook worden en we willen het combineren met zwarte apparatuur. Alles is mooi als je in de showroom rondloopt. Het helpt ons om deze twee kleuren als basis aan te houden. De oven van Boretti is er gelukkig ook in het zwart. De tegeltjes hebben we toegevoegd om het landelijk te maken. Met de koelkast en diepvries zijn we heel blij. Die zijn beiden 1,80 meter hoog. Voor het gebruik van de stoomoven hebben we een cursus gevolgd. In de praktijk gebruiken we dit apparaat nog best vaak. Het is gezonder, omdat je weinig vet of boter nodig hebt. De gerechten smaken heerlijk.”

Keuken

“De oude keuken is gesloopt en de leidingen zijn omgelegd, zodat de gas-, water- en stroomaansluitingen op de juiste plek zitten. De monteur komt soms alleen en soms met een assistent. Ze gaan heel ongedwongen hun gang. Hun werkwijze is prettig. Als we een stopcontact toch 10 centimeter willen opschuiven, is dat geen probleem. De monteur is voor een paar kleine dingetjes later nog teruggekomen. Niets is teveel.”

“Middelkoop Culemborg is echt een deskundig en servicegericht bedrijf. Het is een grote aankoop en daar staat tegenover dat de medewerkers echt de tijd en moeite voor je nemen. We hopen dat we nog heel lang met deze keuken mogen doen. Het is jammer dat we voorlopig geen nieuwe badkamer nodig hebben, want anders kunnen we alvast weer een afspraak bij Middelkoop plannen.”

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.