Ga naar hoofdinhoud

Familie Van Nuland

“Onze vorige keuken komt ook bij Middelkoop Culemborg vandaan. Destijds hebben we van vrienden het advies gekregen om naar Culemborg te gaan. We zijn aangenaam verrast door de creatieve wijze van meedenken.”

“In de oude situatie staat er namelijk een muur in de keuken, waardoor een deel van de keuken een afgesloten hoek is. Samen met de adviseur bedenken we dat een open keuken veel mooier zou zijn. We hebben er dan ook bewust voor gekozen om het kookgedeelte in het eiland te plaatsen. De keuken is nu echt een leefruimte geworden. Er kan gezellig iemand bij komen zitten, terwijl een ander aan het koken is.”

“Wat betreft kleur twijfelen we tussen retro oranje en wit. Uiteindelijk kiezen we toch voor wit, omdat wit neutraler en strakker is en we er waarschijnlijk minder snel op zijn uitgekeken. Het contact met de adviseur verloopt verder prima. We kunnen bij vragen altijd bellen en worden dan snel geholpen. Prijstechnisch wordt er ook meegedacht. Dat is heel fijn. Het inmeten van de keuken wordt heel precies gedaan en ook de montage is goed verlopen.”

Keuken

“De uitsparing in het werkblad zit in eerste instantie op de verkeerde plaats en niet precies in het midden van de la eronder. De monteur overlegt dit direct en draagt mede zorg voor een nieuw werkblad. Hier hoeven we zelf niet achteraan te gaan. Heel prettig. De plint van het werkblad willen we toch graag tot de deur door laten lopen. Ook dat is geen probleem.”

“Middelkoop Culemborg is een betrouwbaar bedrijf, de prijs-kwaliteitverhouding klopt en het vakmanschap is merkbaar. We zijn zeer tevreden.”

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.