Ga naar hoofdinhoud

Familie Van Munster

“Een jaar geleden zijn we voor inspiratie bij Middelkoop Culemborg geweest. Het is op dat moment voor ons nog niet mogelijk om een nieuwe keuken te kopen. Dit jaar is het zover en zijn we naar Culemborg teruggegaan.”

“Van veel mensen hebben we gehoord, dat er goede kwaliteit wordt geleverd. We hebben een bepaalde opstelling in ons hoofd, die we samen met de adviseur verder hebben uitgewerkt. Nadat de tekeningen klaar zijn, realiseren we ons dat we geen besteklade hebben toegevoegd. Gelukkig heeft onze adviseur hier gelijk een goed idee voor. We missen niets aan de keuken en zijn heel tevreden.”

Keuken

“De keuken is keurig geleverd en de monteur heeft netjes gewerkt. We zijn heel precies en hebben na de montage geen enkel foutje kunnen ontdekken. Dat zegt wel iets. Op een gegeven moment gaat een kastdeurtje toch wat scheef hangen. Daar hebben we melding van gemaakt en binnen een paar weken is het opgelost.”

“De medewerkers van Middelkoop denken met de klant mee, zijn klantvriendelijk, eerlijk en leveren goede kwaliteit en service. Ze nemen echt de tijd voor je en zijn persoonlijk in het contact. We hoeven geen aanbetaling te doen. Dat is een ander pluspunt, wat wederzijds vertrouwen geeft. We bevelen het bedrijf zeker aan.”

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.