Ga naar hoofdinhoud

Familie Van Kreij

Toen we begonnen met de verbouwing van ons huis, adviseerde de aannemer die we hadden ingeschakeld om eens bij Middelkoop Culemborg te gaan kijken.”

Ondertussen hadden we al bij 3 of 4 andere partijen keukens laten intekenen. We maakten een afspraak bij Middelkoop en slaagden in één keer voor de badkamer. Voor de keuken hadden we eigenlijk weinig tijd, maar binnen tien minuten hadden we alle keuzes gemaakt en had de adviseur een tekening gemaakt. We wisten precies wat we wilden, dus dat scheelde veel tijd. De adviseur hielp ons goed om alles passend te maken.

De installatie van de keuken verliep over het algemeen goed. Er ontbraken een aantal dingen, maar we konden de keuken toch goed gebruiken. Gelukkig werden alle problemen netjes opgelost.

We zijn zeer tevreden met de functionaliteit en bruikbaarheid van de nieuwe keuken. Alles werkt zoals verwacht en voldoet aan onze behoeften.

Op basis van onze ervaring zouden we Middelkoop zeker aanbevelen aan vrienden en familie. We hebben een prachtige keuken gekregen binnen een strakke tijdsplanning. Hoewel de badkamer niet binnen de gewenste termijn geplaatst kon worden door Middelkoop, heeft de aannemer dit voor ons gedaan.

We waren onder de indruk van de creativiteit van Middelkoop bij het wegwerken van opties, zoals de wijnkoeler, zodat deze niet zo zichtbaar was. Ze dachten goed met ons mee en zorgden voor oplossingen voor problemen waar we zelf geen antwoord op hadden.

 Op basis van onze positieve ervaring zouden we Middelkoop zeker aanraden aan vrienden en kennissen.

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.