Ga naar hoofdinhoud

Familie Van Dooren

“Een familielid van ons heeft meerdere keren zaken met Middelkoop Culemborg gedaan en is zeer te spreken over de goede service. Hij heeft het bedrijf bij ons aangeraden. We zijn er ook achter gekomen dat er geen extreme prijsverschillen zijn in vergelijking met andere bedrijven. Voordat we de showroom bezoeken, hebben we al wel een bepaald plaatje in ons hoofd.”

“De adviseur heeft goed aangevoeld wat we leuk vinden en wat bij ons past. Hij heeft daar ook de juiste apparatuur bijgezocht. Nadat de keuken is besteld, hebben we nog een aantal dingen gewijzigd. Dat is geen probleem. De montage gaat heel goed. Er is netjes gewerkt. De monteur neemt voldoende tijd, let op de details en geeft tips over het gebruik van de keuken. In eerste instantie is er een te grote prullenbak besteld, echter is deze keurig vervangen door een kleinere variant.”

Keuken

“Middelkoop Culemborg is een mooi en gezellig bedrijf. Je voelt je meteen welkom in de showroom en je wordt niet opdringerig geholpen. De service is echt top. Als er over een jaar iets mis is met de keuken, kun je nog altijd bellen.”

“Het meedenken van de adviseur is ook heel fijn. Hij brengt ons op ideeën, waar we zelf nooit zijn opgekomen. We zijn een keer een hele dag bij Middelkoop geweest. Alles is toen verzorgd. We hebben genoten van een heerlijke lunch. We raden Middelkoop zeker aan, want we zijn heel blij met het resultaat.”

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.