Ga naar hoofdinhoud

Familie Van Dijk

“We zijn via onze aannemer Allure Bouw bij Middelkoop Culemborg terechtgekomen. Middelkoop mag tijdens de bouw de badkamer plaatsen. Dat lijkt ons, met het oog op alle voorbereidende werkzaamheden met betrekking tot kranen, afvoeren et cetera wel zo handig.”

“We zijn gaan kijken in de showroom te Culemborg en zijn daar zeer goed ontvangen en van advies voorzien. Het feit dat er voor de oplevering overleg plaatsvindt tussen Middelkoop en onze aannemer vinden wij een pré. Daarnaast is de prijs competitief.”

“Voor de badkamer hebben we vooraf ideeën opgedaan en voor de keuzes van materialen hebben we de adviezen van onze adviseur bij Middelkoop gevolgd. Daarnaast komt onze adviseur met aanvullende ideeën en eventueel goedkopere alternatieven, zodat wij een gedegen keuze kunnen maken. Het advies is eerlijk. Er is aangegeven wat wel of niet kan.”

Badkamer 1

Badkamer 2

Toilet 1

Toilet 2

“De voorbereidende werkzaamheden zijn voor de oplevering van de woning gerealiseerd. Met onze adviseur hebben we vervolgens de montage doorgenomen en een afspraak gemaakt, die voor ons perfect past in de gehele planning. De gesprekken lopen voorspoedig en prettig. Er is ook goed meegedacht. Onder andere vanwege het feit, dat er ten tijde van de montage veel werklui in ons huis lopen.”

“Wij vinden Middelkoop Culemborg een zeer professionele organisatie met zeer ervaren en betrouwbare mensen. Afspraak is afspraak en we zijn uiteindelijk heel tevreden met het eindresultaat. Het zijn prachtige badkamers geworden.”

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.