Ga naar hoofdinhoud

Familie Van der Zalm

“In de brochure voor dit nieuwbouwproject staat dat firma Middelkoop Culemborg de keuken en de badkamer kan leveren. De eerste keer hebben we op de bonnefooi een bezoek gebracht en willen we weten wat ze allemaal te bieden hebben. Zo hebben we ook de mogelijkheden voor een vloer en kast gezien. We zijn zo onder de indruk van alles, dat we daarna gelijk een afspraak hebben gemaakt.”

“We hebben alles op één dag gepland en zo de keuken, badkamer, vloer en kast uitgezocht. Voor bijna iedere productgroep een eigen adviseur en dat allemaal onder 1 dak. Dat is heel fijn. Ook is het heel prettig dat de aannemer en Middelkoop zo goed samenwerken. De keuken is helemaal naar wens met een groot werkblad van 6 cm dik en mooie apparatuur. Ook met de badkamer en het toilet zijn we dik tevreden. De PVC vloer is erg mooi geworden. Comfortabel en makkelijk in onderhoud.”

Keuken

Badkamer

Vloer

Kast

Toilet

“Van de plaatsing hebben we weinig gemerkt, omdat dit met de aannemer is afgestemd. We wonen in de buurt en zijn elke dag even gaan kijken. Er zijn een paar kleine dingetjes niet goed gegaan en na telefonisch contact is het perfect opgelost.”

“Ook met de inbouwkasten zijn we erg blij. De kasten zijn mooi afgewerkt en bevatten veel ruimte, zodat we alles kwijt kunnen. We komen uit een ruime eengezinswoning en hebben de inhoud van 87 dozen een plaats moeten geven. De service vinden wij meer dan prima. Middelkoop Culemborg is grote klasse.”

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.