Ga naar hoofdinhoud

Familie Van der Wiel

“Bij ons bezoek aan Middelkoop Culemborg komen wij terecht in een fijn, warm bad. We zijn goed geholpen door onze adviseur, Hans. Een pluspunt is dat er een afspraak voor je wordt ingepland, waardoor er een zee van tijd is om keuzes te maken. Dit hebben wij als zeer positief ervaren.”

“Wat leuk is om te weten: Op zoek naar inspiratie voor onze nieuwe keuken, zijn wij via Google Afbeeldingen en het bekijken van een klantervaring op de website bij Middelkoop terechtgekomen. Hoe mooi kan het lopen. Vanuit ons vakantieadres zijn we op de terugweg bij Middelkoop langsgegaan. Ze beschikken over een prachtige, uitgebreide showroom, waar veel mogelijkheden te zien en te voelen zijn. Tijdens onze afspraak hebben we daar veelvuldig gebruik van gemaakt.”

Keuken

“Hans is voor ons aan de slag gegaan met een 3D-tekening. Zelfs onze stalen deuren zijn daarin meegenomen, zodat we echt een goed beeld van de werkelijkheid krijgen. In verband met de bouw van het huis, hebben we de tekeningen tijdig nodig voor het leidingwerk. Dit is goed afgehandeld, zodat alles op tijd is geregeld.”

“Bij een nieuwbouwhuis zijn er altijd wel dingen die mis kunnen gaan, zo ook bij ons. Behalve de keuken, heerlijk. Inmiddels zijn er al heel wat familieleden klant bij Middelkoop Culemborg. Ze staan voor kwaliteit en leveren echt het totaalpakket; van het begeleiden naar de juiste keuzes tot aan het oplossen van vraagstukken en eventuele foutjes bij het monteren. Het personeel is vriendelijk en denkt goed mee. Wij zijn meer dan tevreden met onze nieuwe keuken.”

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.