Ga naar hoofdinhoud

Familie Van der Schilden

”Via de verkoopbegeleider van Heijmans zijn we bij Middelkoop terecht gekomen. Verschillende keukenzaken werden geadviseerd, waaronder Middelkoop, waar men goede ervaring mee had.

Eenmaal bij Middelkoop hebben we een afspraak gemaakt met Corianne. Zij nam de tijd voor ons, gaf tips en liet zien waarom bepaalde dingen wel of niet in ons plaatje pasten. We zijn meerdere keren terug geweest naar de showroom om te kijken of de keuzes die we gemaakt hadden wel juist waren. Je weet niet hoe de lichtval zal zijn, dus is het tot het laatste moment spannend of alles goed tot zijn recht komt.

De montage van de keuken zelf is prima verlopen. We zouden een leenkoelkast krijgen omdat het juiste model nog niet leverbaar was, maar uiteindelijk is deze toch op tijd geleverd. We waren niet helemaal tevreden over de ombouw, deze hebben we zelf netjes af moeten werken.

Middelkoop is een vakkundig bedrijf, de adviseurs weten waar ze over praten en zijn op de hoogte van alle informatie. Als je geen afspraak hebt is het wat lastiger om een adviseur te spreken, omdat die allemaal in bespreking zijn. Zo wilde we graag wat informatie krijgen over vloeren, maar omdat daarvoor niemand beschikbaar was, hebben we deze elders gekocht.

Middelkoop heeft precies voldaan aan onze verwachtingen. Het is geworden zoals we in gedachten hadden. We genieten nog steeds iedere dag van de prachtige keuken!

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.