Ga naar hoofdinhoud

Familie V. D.

“Hoe wij bij Middelkoop terecht zijn gekomen? Onze nieuwbouwwoning is onderdeel van een groter nieuwbouwplan en Middelkoop blijkt de vaste leverancier voor de keukens te zijn. Direct na ons eerste bezoek zijn we erg enthousiast. Na een vergelijking met diverse andere keukenleveranciers, hebben we tevens een goed gevoel om onze keuken door Middelkoop Culemborg te laten ontwerpen en installeren.”

“Nadat we een keuken hebben besteld, blijkt later dat het desbetreffende front niet meer leverbaar is. Met frisse moed hebben we, met onze behulpzame en geduldige keukenverkoper Arend, opnieuw een keukenfront uitgezocht. Achteraf nog veel mooier dan de eerste variant.”

Keuken

“Om het geheel af te maken, kiezen we in overleg voor een verlaagd plafond boven de keuken. Dit hebben we doorgetrokken tot boven de eethoek, wat een sfeervol resultaat geeft. Vanuit Middelkoop hebben ze een zeer vakkundig monteur gestuurd, die dit keurig voor ons in orde heeft gemaakt.”

“Bij de levering van de keuken blijkt er helaas een kleine scheur in ons werkblad te zitten. Nadat we hier melding van hebben gemaakt, is het werkblad netjes vervangen. Middelkoop heeft wat ons betreft zeer fijn en kundig personeel. Ze luisteren goed naar je wensen en vertalen dit in een keuken, die je verwachtingen overtreft. Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat.”

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.