Ga naar hoofdinhoud

Familie V. D.

“Jaren geleden ben ik langs Middelkoop gereden. Het bedrijf heeft toen de aandacht getrokken. Sindsdien hebben we er al meerdere keukens en badkamers gekocht.”

“Onze bezoeken zijn altijd goed bevallen. Er hangt een fijne sfeer en de medewerkers zijn vriendelijk. Het advies is goed. De adviseurs durven je ook op een ander spoor te zetten. Daar houden wij wel van. Tijdens onze zoektocht naar de juiste keuken en badkamer zijn de tekeningen meerdere malen aangepast. Zodoende hebben we nieuwe ideeën erin verwerkt. Dit is geen probleem en niets is teveel.”

Keuken

Badkamer

Toilet

“Ook over de verdere afhandeling en plaatsing zijn wij tevreden. Alles is volgens plan verlopen. Mocht er iets zijn, dan is het na een telefoontje eigenlijk direct en op een nette wijze opgelost.”

“We omschrijven Middelkoop als een super fijn bedrijf met ervaren specialisten, die durven te zeggen wat ze denken. Dat is precies wat wij enorm waarderen.”

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.