Ga naar hoofdinhoud

Familie V. B.

“We hebben voor Middelkoop Culemborg gekozen, omdat het voor ons een betrouwbaar adres is. In het verleden hebben we als eens een keuken van Middelkoop Culemborg gehad. Onder andere de service springt er voor ons uit.”

“In het traject met de architect hebben we al rekening gehouden met de achterwand van de keuken. We willen bij voorbaat geen lichte keuken en hebben echt een voorkeur voor hout. Dat hebben we mooi kunnen combineren met grijs.”

“De gesprekken met de adviseur zijn heel goed verlopen. Hij denkt met ons mee en laat alle mogelijkheden zien. We zijn heel blij met het stopcontact in het midden van het eiland. Dat heeft de adviseur als tip aan ons meegegeven. Aanvankelijk denken we dat het niet nodig is, maar het blijkt toch heel praktisch voor bijvoorbeeld de mixer of het opladen van een telefoon. Het koffiezetapparaat en de kookplaat zijn ook helemaal geweldig. De grijze kastjes gebruiken we vooral voor spullen die we niet zo vaak nodig hebben.”

Keuken

“Tussen de adviesgesprekken en de montage zijn we nog een paar keer naar de showroom geweest om wat samples op te halen. Dat is handig voor het uitzoeken van de tegels. De keuken is in één dag klaar. Alles is van tevoren geleverd en de monteurs missen niets. Er zit op 1 plekje een scheurtje in het werkblad. Dat is later keurig gerepareerd.”

“Middelkoop Culemborg is een betrouwbaar bedrijf, met een goede prijs-kwaliteitverhouding en een uitstekende service. Ze gebruiken degelijke materialen. We kunnen weer heel wat jaren vooruit.”

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.