Ga naar hoofdinhoud

Familie Terlouw

“Ons huis is door Variahuis gebouwd. Zij werken nauw samen met Middelkoop Culemborg. Dat is ook de reden dat we bij dit bedrijf onze keuken en badkamer hebben uitgekozen.”

“De lijntjes zijn kort. Dat is een groot voordeel. Het zorgt voor een goede samenwerking. Ook bij problemen wordt er snel geschakeld en een goede oplossing voorgelegd. Het is zelfs zo dat, door die samenwerking, de badkamer al is geplaatst voordat we de sleutel hebben gekregen. Ideaal. Het plaatsen van de keuken is afhankelijk van het leggen van de tegelvloer. Ook dat is daarna snel gerealiseerd.”

“Het personeel hebben wij als gezellig en zeer deskundig ervaren. Ook hebben we een 3D-tekening meegekregen. Deze tekening heeft in ons oude huis gehangen, zodat we er steeds even naar kunnen kijken. Dat is ook erg handig met het uitzoeken van andere dingen en om uitleg te geven aan onze kinderen.”

Keuken

Badkamer

“In onze bijkeuken is ook een kastenwand geplaatst. We zijn in de veronderstelling, dat dit alleen in de kleur wit kan worden geleverd. Onze adviseur geeft aan dat de kastenwand van hetzelfde materiaal en dezelfde kleur als de keuken kan worden gemaakt. Zo hebben we een mooie eenheid kunnen creëren, waar we zelf niet op waren gekomen.”

“Ook een pluspunt: Na het plaatsen komt er een monteur langs, om alles te controleren. Van het lijnenspel tot werkende apparatuur. Een nette afhandeling dus. Kortom, wij zijn zeer tevreden en raden Middelkoop Culemborg dan ook bij iedereen aan.”

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.