Ga naar hoofdinhoud

Familie Stellaard

“Middelkoop Culemborg is door de aannemer aanbevolen. In de showroom verbazen we ons over de vele mogelijkheden. We zien een versie van deze opstelling staan en zijn samen met de adviseur een creatief proces gestart, om bij dit ontwerp uit te komen.”

“We laten ons niet beperken door budget of andere zaken. De adviseur denkt mee en de gesprekken zijn open en gezellig. We hebben een bewuste keuze gemaakt omtrent apparatuur, waarbij we vooraf goed hebben nagedacht over de benodigde functionaliteiten. Dat zorgt ervoor dat we nu niets missen. De fronten hebben bij ons standaard maten en de ombouw is helemaal maatwerk. We hebben een interieurstyliste in de hand genomen om de inrichting van de woonkamer te laten matchen met de keuken. Dat heeft mooi uitgepakt. De keuken komt goed tot zijn recht en we zijn erg blij met het geheel.”

Keuken

“Voor de montage staan drie dagen gepland, maar de monteurs zijn in twee dagen al klaar. Heel fijn. Het lijkt ons handig als de monteurs in de toekomst ook direct nog wat extra uitleg geven over de apparatuur. Wij zijn soms nog wel eens zoekende naar bepaalde functies.”

“Bij Middelkoop Culemborg geldt ‘afspraak is afspraak’. Het is een betrouwbaar bedrijf en de medewerkers verlenen goede service. Een dikke 9 verdient Middelkoop Culemborg zeker.”

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.