Ga naar hoofdinhoud

Familie Stam

Als je binnenkomt, ben je verkocht! ‘

Nadat een schoonzus een keuken bij Middelkoop had gekocht en daar zeer tevreden over was, zijn wij ook naar de showroom in Culemborg gegaan om te kijken. Het is een professioneel bedrijf, en niet onbelangrijk, ze komen hun afspraken na. Als ze beloven met informatie te komen of iets uit te zoeken, dan komen ze daar ook op terug.

We waren door familie getipt om naar Eva te vragen. Daar hebben we dan ook om gevraagd, en daar hebben we geen spijt van! Het is iemand die meedenkt en zich goed kan inleven in de klant. Veel praktische ideeën zijn verwerkt in de keuken.

We begonnen blanco en hebben ons laten leiden door het advies van Eva. Gaandeweg het proces zijn we nog twee keer teruggegaan en hebben we veel aangepast, waardoor we enorm blij zijn met het eindresultaat. Alles is praktisch ingedeeld. Er is gekeken waar de wasbak met de kraan moet komen, daarnaast kan de vaatwasser geplaatst worden, tegenover de kookplaat met daarbij de pannen en een grote koelkast.

Bij de levering van de keuken stond de kamer helemaal vol met dozen, ongelooflijk veel! Petje af voor de monteur die alles in 2 dagen tot in de puntjes heeft ingebouwd. Een professionele werknemer met zeer veel ervaring. En klantgericht, er zat een heel klein zwart puntje op een frontje. Daar moest een nieuwe voor komen. Binnen drie weken werd er een nieuw frontje geleverd.

We zijn blij dat we nog een aantal keren terug zijn geweest naar Middelkoop. De eerste keer is alles nieuw, zie je heel veel en krijg je veel informatie. Wat ook heel prettig is, is het persoonlijke portaal waar je de keuken in 3D nog eens kunt bekijken.

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.