Ga naar hoofdinhoud

Familie Stal

“Om maar met de deur in huis te vallen: Wij zijn erg enthousiast over Middelkoop Culemborg en heel gelukkig met het eindresultaat. Tijdens onze zoektocht op internet naar inspiratie komen we Middelkoop tegen. In eerste instantie zijn we bang dat Middelkoop wat boven ons budget zou liggen, toch blijft het kriebelen en zijn we alsnog langs geweest. Het vriendelijke, meedenkende personeel en de goede service trekken ons uiteindelijk over de streep. Wat zijn we daar blij mee.”

“Ons huis is een heel bijzonder pand en het vraagt dan ook om een andere aanpak, dan bijvoorbeeld een nieuwbouwhuis. Daarom hebben we een binnenhuisarchitect in de arm genomen om zo het beste resultaat uit de ruimte te halen. Zo vinden wij het belangrijk dat de wand, die grenst aan de slaapkamer van onze zoon, een hele kastenwand zou worden. Dit in verband met het geluid. Met deze plannen zijn we naar Middelkoop Culemborg gegaan. Daar heeft onze adviseur ons perfect verder geholpen.”

Keuken

“Inmeten is een secuur werk, maar inmeten in zo’n oud pand, waar alles scheef is en wat geen haakse hoeken heeft, is een echte uitdaging. De inmeters zijn meerdere keren langs geweest om alles zo goed mogelijk voor te bereiden voor de montage.”

“Wat wij ook als erg prettig hebben ervaren is dat Middelkoop zorg draagt voor het hele traject; van het begeleiden van lastige keuzes tot het aflevermoment. Echt niets is te veel. “Lastig om keuzes te maken? Geen probleem, dan doen we er gewoon iets langer over.” En blijkt de elektra toch op een andere plaats te zijn aangesloten: Dat lossen we op. Kortom: Wij zijn zeer te spreken over Middelkoop Culemborg en raden ze dan ook bij iedereen aan.”

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.