Ga naar hoofdinhoud

Familie Spithoven

“De badkamer in ons vorige huis komt bij Middelkoop Culemborg vandaan. We zijn toen uitstekend geholpen en hebben er veel plezier aan beleefd. Zodoende zijn we omtrent de keuken en badkamer voor onze nieuwe woning weer naar Middelkoop Culemborg gegaan.”

“Beide adviseurs zijn meteen enthousiast en denken met ons mee. Onze vorige badkamer was hoogglans wit. We willen niet precies hetzelfde en denken meer aan betonlook. De badkamer is nu echt modern en strak en helemaal naar onze zin. De kleuren in de keuken vinden we ook heel mooi bij elkaar staan. Onder de oven loopt het werkblad iets door. Dat maakt onze keuken uniek. De 3D-tekening van de keuken klopt helemaal met de werkelijkheid. Zelfs de ramen en deuren zijn getekend. Dat is erg leuk.”

Keuken

Badkamer

“Het plaatsen en monteren van zowel de keuken als badkamer gaat in recordtempo. Na de montage hoeven we in principe niet eens te stofzuigen. Er is ontzettend netjes gewerkt. Wij hebben de service van Middelkoop Culemborg als geweldig ervaren. Als er iets niet in orde is, staan ze heel snel klaar om het te verhelpen.”

“We sturen familie en vrienden zonder twijfel door naar Middelkoop. Het is echt een prettige zaak, met vriendelijk, behulpzaam en meedenkend personeel.”

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.