Ga naar hoofdinhoud

Familie Rooijmans

“Onze vorige keuken is van Middelkoop en we zijn erg tevreden over het traject en de kwaliteit van de keuken. Zodoende hoeven we er niet lang over na te denken waar we voor onze nieuwe keuken heen zouden gaan. Een kennis van ons is adviseur bij Middelkoop en heeft ons geholpen. We hebben behoefte aan haar creativiteit en het geeft tegelijkertijd een vertrouwd gevoel om samen met haar door de winkel te lopen.”

“Het zijn best intensieve sessies, maar het is heel prettig verlopen. Gezamenlijk zijn we tot dit ontwerp gekomen. We zijn op het idee gekomen om het werkblad van de keuken ook te gebruiken voor het meubel bij de open haard. Dit is gelukkig mogelijk en hierdoor zijn de keuken en de woonkamer één geheel geworden.”

Keuken

“De monteur is prettig in de omgang en werkt vakkundig. Hij denkt mee, geeft toelichting over het gebruik en doet alles in goed overleg met ons. Tijdens de montage komen we erachter dat de stroomvoorziening van de kookplaat niet in orde is. De projectontwikkelaar heeft dit opgelost en de monteur is daarna in zijn vrije tijd langsgekomen om de laatste dingen af te ronden. Heel prettig dat hij dat heeft gedaan.”

“Middelkoop is betrouwbaar, prettig, servicegericht en professioneel. We bevelen hen zeker bij anderen aan.”

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.