Ga naar hoofdinhoud

Familie Roethof

“Na 28 jaar is het tijd voor een verbouwing en een nieuwe keuken. Middelkoop Culemborg is voor ons een bekend bedrijf. We horen er positieve verhalen over. Zodoende komen we bij hun terecht. Onze vorige keuken is wit. We hebben eigenlijk geen idee, wat we nu voor keuken willen. De eerste keer hebben we, ter oriëntatie, samen rondgelopen. Het helpt ons om op die manier voorwerk te doen en een lijstje te maken met dingen die we wel en niet willen. We zijn, tijdens de afspraken met de adviseur, stap voor stap tot dit ontwerp gekomen.”

“De adviseur geeft ons de ruimte om samen te overleggen. Het contact verloopt soepel en er wordt voldoende tijd voor ons genomen. We vinden het wel lastig om in te beelden, hoe de keuken er in werkelijkheid uit komt te zien. Het systeem waar de adviseur mee werkt, is voor ons niet altijd makkelijk te begrijpen. Het is heel prettig dat de adviseur alle opties en besluiten continue kanaliseert. Zo houden we overzicht en kunnen we heel makkelijk keuzes maken. We hebben bepaalde wensen omtrent de kleur van de oven. Daarover is direct contact gelegd met de leverancier.”

“De keuken staat er in twee dagen. Het is voor ons een positieve ervaring en er is nauwkeurig gewerkt. Enkele dingen hebben nog nazorg nodig. Deze aandachtspunten zijn gelukkig goed opgelost. Als we nu bellen dat er een deurtje kapot is, weten we zeker dat er morgen een monteur op de stoep staat. Dat is een fijn idee.”

Keuken

“Voor de montage van de keuken is er contact geweest tussen de elektricien en Middelkoop Culemborg. De technische ondersteuning is echt goed. We hebben een inlogcode voor een klantenportaal gekregen. Zo kunnen we altijd bij onze tekeningen. Middelkoop is een degelijk bedrijf met ruime keuzemogelijkheden en goede begeleiding. De medewerkers zijn erg betrokken. Dat blijkt bijvoorbeeld uit de ontvangst bij de receptie.”

“De adviseurs hebben een subtiele aanpak en geen opdringerige manier van verkopen. Dat is heel prettig. De ervaring van Middelkoop Culemborg geeft ons zekerheid. Ze hebben het hele proces helder en geven heel duidelijk aan welke stappen er gezet gaan worden. De lijntjes tussen de collega’s zijn kort, dat merk je aan alles. Heel prettig, zo’n familiebedrijf.”

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.