Ga naar hoofdinhoud

Familie Rodenburg

“Middelkoop is voor ons een bekend bedrijf. In onze vorige woning hebben we namelijk ook een keuken bij hen gekocht. Daar hebben we 10 jaar lang heel veel plezier van gehad. Daarom twijfelen we er niet aan, waar we voor onze nieuwe keuken heen moeten gaan.”

“Na de koop van het huis hebben we een architect in de hand genomen, omdat we niet weten hoe we het een en ander aan moeten pakken. Al snel volgt bij Middelkoop een kennismaking met adviseur Eva. Met behulp van de tekeningen van de architect is de keuken vrij snel ingetekend. We hebben het idee om een zwarte keuken te kopen, want dat staat mooi bij een houten vloer. Eva komt met het idee om het om te draaien; een grijze gietvloer in combinatie met een houten keuken. Het is mooier geworden, dan we in eerste instantie hebben gedacht. We zijn er elke dag super blij mee. Eva heeft tijdens de gesprekken omtrent bijvoorbeeld de kastruimte heel fijn meegedacht. We benutten nu alle ruimte die er is.”

Keuken

“Ook de monteurs Jaap en Dick hebben vakwerk geleverd. Wat een toppers. Er is heel veel werk in korte tijd verzet, waarbij ze professioneel te werk zijn gegaan. De monteurs zijn na de montage nog een keer teruggekomen om de goede handgrepen te monteren. Ze hebben tegelijkertijd nog een extra check uitgevoerd.”

“Middelkoop is een persoonlijk en gemoedelijk familiebedrijf. De medewerkers kijken naar je als persoon, je bent geen nummer. Het voelt alsof ze niet bezig zijn met verkoop. Ze bekijken alles vanuit de klant, niet vanuit zichzelf en dat is zeer positief. We hebben hen al bij meerdere mensen aanbevolen. Het is echt een fijn bedrijf. Als we in de toekomst weer gaan verhuizen, gaan we zeker weten weer naar Middelkoop toe.”

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.