Ga naar hoofdinhoud

Familie Rijsemus – Samuel

”Aangezien Middelkoop korte lijntjes heeft met de aannemer van ons bouwproject, was het voor ons een makkelijke keuze om onze keuken bij hen te kopen.

De keuze in de showroom is gewoon goed! Alle opties en mogelijkheden zijn daar te vinden en samen te stellen tot een eigen keuken. We hadden van tevoren niet echt vastomlijnde ideeën. Eenmaal in gesprek met Eva werden we wel degelijk geïnspireerd door alle opties. Met het tekenprogramma waar zij mee werkt, is direct te zien wat we uitgekozen hadden. We zijn heel erg tevreden.

Van begin tot eind is alles soepel verlopen. We zijn heel fijn door Eva meegenomen door het hele project en zij adviseerde ons heel goed. Ook het plaatsen van de keuken is zo goed als vlekkeloos verlopen. Juist met het plaatsen van andere zaken bij andere leveranciers, hebben wij slechte ervaringen. Daarom was het heel fijn dat dit zo goed ging. Er moesten achteraf nog een paar puntjes afgewerkt worden, maar verder was alles pico bello geregeld. Middelkoop is een echte aanrader: mooie keukens, goed advies en goede begeleiding! De keuken past heel mooi bij de inrichting van het huis, we zijn er erg blij mee!

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.