Ga naar hoofdinhoud

Familie Rijnders

“Voordat we in Amsterdam zijn gaan wonen, hebben we in Culemborg gewoond. We zijn dus al best lang bekend met Middelkoop Culemborg. We hebben al enigszins een idee hoe de nieuwe keuken eruit zou moeten zien. Die ideeën combineren we met de mogelijkheden die er zijn vanuit Middelkoop. In de voorbereidingstijd hebben we veel gebruik gemaakt van Pinterest. Daar zien we bijvoorbeeld de nis met planken voorbij komen. Ook de ombouw van de koelkast is gebaseerd op een foto van Pinterest.”

“De gesprekken met de adviseur verlopen vlot en prettig. Ook de keukenmonteurs werken erg netjes en conform afspraak. Tevens hebben zij de badkamers gemonteerd en de vloeren gelegd. Het is allemaal heel goed verlopen. De monteurs zijn nog één keer langsgekomen voor iets dat moest worden vervangen. We zijn heel blij met het kookeiland en ook de kookplaat met afzuiging werkt ideaal. Een belangrijke tip voor andere klanten: Denk goed na over de plaats van de stopcontacten.”

Keuken

“We hebben bij de kraan twee zeeppompjes laten plaatsen. De een is gevuld met afwasmiddel, de ander met handzeep. Dat staat wat ons betreft veel mooier dan losse flesjes. De stoomoven gebruiken we nog niet veel. Daar zouden we eigenlijk wat meer tijd in moeten steken.”

“We bevelen Middelkoop Culemborg zeker bij anderen aan. Medewerkers komen hun afspraken na en er wordt gewerkt met degelijke materialen. Ook de goede service is een pluspunt. Voorlopig hoeven we niet te verhuizen, maar anders weten we Middelkoop Culemborg zeker weer te vinden.”

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.