Ga naar hoofdinhoud

Familie Rijnaard

“Wij zijn via een zus en goede vrienden bij Middelkoop Culemborg terechtgekomen. Beiden zijn enthousiast over Middelkoop. Het bedrijf heeft bij óns ook een goede indruk achtergelaten. Het is altijd gezellig om bij adviseur Hans aan te schuiven. Hij is professioneel, luistert goed naar de wensen en denkt goed mee. Wij hebben heel wat uurtjes bij Hans doorgebracht.”

“We zijn in het najaar van 2016 gestart, omdat we onze toenmalige woning willen verbouwen. Hiervoor volgt een eerste ontwerp. Een paar maanden later hebben we bedacht, dat de keuken toch op een andere plek moest komen. Hiervoor volgt ontwerp twee. Dit ontwerp is zover uitgewerkt, dat we afhankelijk zijn van de start van de verbouwing door de aannemer. Hier is nooit van gekomen, omdat er een prachtige herenboerderij (anno 1870) op ons pad is gekomen. We hebben weer bij Hans aan tafel gezeten en zo is ontwerp drie geboren. Een prachtige, strakke, witte keuken met zwarte kastenwand. Wij zijn er zo blij mee.”

Keuken

“Alles gaat in een gezellige sfeer. Wij hebben onder andere rond de Kerst een bezoek gebracht. Er zijn toen heerlijke hapjes aangeboden. Het enige puntje wat minder goed gaat, ligt niet aan Middelkoop. Onze stoomoven vertoont diverse foutmeldingen. Door tussenkomst van adviseur Hans hebben wij een nieuwe stoomoven gekregen. Echt super. We koken er elke dag mee.”

“We omschrijven Middelkoop als een professioneel bedrijf met hart voor de klant. Wij kunnen Middelkoop Culemborg van harte aanbevelen.”

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.