Ga naar hoofdinhoud

Familie Ramdjan

Wij zijn naar Middelkoop gegaan omdat dit bedrijf goed aangeschreven staat. Niet de goedkoopste, wel kwaliteit! 
Bij de receptie kregen we een zeer prettig ontvangst. Omdat we een combinatieafspraak hadden voor de keuken en de badkamer, kregen we een heerlijke lunch aangeboden, bereid door de aanwezige kok.

De adviseur dacht met ons mee, nam alle tijd en was vakkundig met betrekking tot diverse mogelijkheden en opstellingen van de keuken en de badkamer. Keuken en badkamer zijn dan ook helemaal naar wens opgeleverd. De grote tegels in de badkamer geven een heel ruimtelijk beeld.

Middelkoop krijgt van ons een tien. Tijdens de oplevering ontbraken, in verband met de levertijd, al de apparaten die in de keuken moesten komen. Na twee dagen kregen wij zolang als nodig vervangende apparaten. Echt een top service!

We kochten onze keuken en badkamer precies in de tijd van de coronacrisis. Ondanks alles kregen we de ruimte en tijd om onze droomkeuken en -badkamer uit te zoeken.

We bevelen Middelkoop zeker aan! Onze dochter zag hoe mooi de showroom bij Middelkoop was en heeft daar ook haar keuken en badkamer uitgezocht.

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.