Ga naar hoofdinhoud

Familie R.

“Via onze aannemer zijn we bij Middelkoop terechtgekomen. Wij zijn een week vrij geweest en om de dag in de showroom geweest, omdat wij niet alleen de keuken, maar ook de badkamer, het toilet en de vloer door Middelkoop hebben laten plaatsen.”

“Alle adviseurs hebben goed met ons meegedacht, omdat we snel een keuze willen maken. Het is prettig dat alles bij één bedrijf en in één showroom kan worden uitgezocht. Ook is het makkelijk om van de ene afdeling naar de andere afdeling te switchen. Hierbij kan een staaltje van de keuken worden meegenomen naar de vloerenafdeling. In de keuken is er voor Siemens apparatuur gekozen. De kleur van het donkere, natuurstenen werkblad is mooi in contrast met de witte, hoogglans kastdeuren. Ook zijn we erg blij met de Quooker.”

Keuken

Badkamer

Vloer

“De montage is ook via Middelkoop gelopen. De monteurs hebben regelmatig contact gehad met de binnenhuisarchitect, hetgeen soepel is verlopen. Ook bij de badkamer en het toilet is alles netjes afgewerkt. Kort samengevat: Vriendelijke en precieze monteurs. Ook de samenwerking met de aannemer, tijdens de verbouwing, verloopt voorspoedig.”

“Bij Middelkoop denken ze op een rustige wijze mee, zonder te dwingen en helpen ze om de juiste beslissingen te nemen. De plannen en tekeningen, ook in 3D, zijn goed uitgewerkt en verschijnen een dag later in onze mailbox. Daarna worden ze in een persoonlijk gesprek toegelicht.”

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.