Ga naar hoofdinhoud

Familie Pranger

”Bij de voorbereiding voor het verbouwen van onze badkamer kregen we de tip om eens bij Middelkoop te gaan kijken. Gezien de grote vraag, was het een uitdaging om op redelijke termijn een nieuwe badkamer te krijgen. Dat zou wel eens tot een jaar kunnen duren om uit te voeren. Toen we bij Middelkoop binnenkwamen, kregen we direct een goede indruk. En daar was snel leveren wel mogelijk! De contouren waren al gemaakt, alleen de inrichting moest nog bepaald worden. We hadden zelf al wel wat ideeën, die hebben we samengevoegd met de tips van de adviseur tot wat het nu is.”

Vooraf hadden we al een moodboard gemaakt, en eigenlijk is het precies geworden zoals we wilden. We zijn één keer in de showroom geweest, aan de hand daarvan hebben we nog wat aanpassingen gedaan om het praktischer te maken.
Met de juiste maten kan de adviseur gelijk een 3D-tekening maken, zodat je een heel realistisch beeld krijgt. We konden aangeven hoe we de indeling wilden hebben en dat is dan direct zichtbaar op het scherm. Vervolgens zochten we de materialen uit. Zo werd de badkamer die we voor ogen hadden werkelijkheid, de adviseur vulde dit aan met goede ideeën.

Voor de plaatsing zijn de juiste maten opgemeten, het is allemaal prima verlopen. In overleg kwamen de monteurs een uurtje vroeger, ze denken mee en zijn erg zuinig op de bestaande inrichting. Zo werd de trap afgedekt en alles werd keurig schoon opgeleverd. Fijne en gezellige mensen!
De complete badkamer is functioneel, makkelijk schoon te maken en echt precies zoals we het graag wilden. De service na de levering is perfect. We wilden achteraf graag wat aangepast hebben, dit was geen enkel probleem. Enkele puntjes die nog netjes afgewerkt moesten worden, zijn ook allemaal uitgevoerd.

Middelkoop is een zeer prettig bedrijf. Ze denken goed mee, zijn belangstellend en doen er alles aan om een zo mooi mogelijke badkamer te maken. De prijs- kwaliteitverhouding klopt. Doordat het maatwerk is denk je eerst ‘oei’, maar na vergelijk klopt het allemaal.
Voor hen die op zoek gaan naar een nieuwe badkamer is het belangrijk om van tevoren een moodboard te maken. Het is zo prettig dat je ongeveer weet welke stijl je voorkeur heeft, dan kan je daarover brainstormen met de adviseur. Dat heeft ons de hele verbouwing erg geholpen.
We staan elke dag met een glimlach onder de douche, het voelt een beetje als een verwennerij!

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.