Ga naar hoofdinhoud

Familie Otto

“Via onze aannemer zijn wij in contact gekomen met Middelkoop Culemborg. Vanwege de bouw van ons huis zijn wij op zoek geweest naar een partij die zowel de keuken, het sanitair alsook de vloeren kan leveren. Na ons eerste bezoek blijkt Middelkoop aan al onze wensen te kunnen voldoen. Van keuken en sanitair tot vloeren en inbouwkasten.”

“Alle adviseurs hebben ruim de tijd voor ons genomen. De vakkennis, het goede advies en het meedenken hebben zelfs geleid tot een compleet nieuwe indeling van ons huis.”

Keuken

Badkamer 1

Badkamer 2

Vloer

Toilet

“Door de samenwerking tussen de aannemer en Middelkoop Culemborg zijn wij compleet ontzorgd. Alles is volgens planning uitgevoerd. De werkzaamheden zijn uitgevoerd door vakmensen, die zorgvuldig en netjes te werk zijn gegaan.”

“Wij zijn uitermate tevreden over de manier waarop Middelkoop ons heeft geholpen. De samenwerking is prettig, de kwaliteit is hoog en er wordt vooral goede service geboden. Kortom een echte aanrader.”

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.