Ga naar hoofdinhoud

Familie Olgers

Voordat we naar Middelkoop Culemborg gingen, we woonden toen in Culemborg en hadden daar al eens een keuken en badkamer gekocht, hadden we zelf al een uitgewerkt plan in ons hoofd. Nog voor de bouw van ons huis hadden we een afspraak met Hans Mulder. We wilden graag, met de tekeningen en maten die we hadden, alvast een keuken samenstellen. Hans gaf als tip om over een jaar nog eens langs te komen om te kijken of alle keuzes nog hetzelfde waren. Enkel de kleur van de Quooker hebben we aangepast. Als er in die tijd apparaten vernieuwd waren, zijn deze ook aangepast in het plan en zo zorgt Middelkoop ervoor dat bij plaatsing de nieuwste modellen worden geleverd. Een erg fijne service.

Keuken

De keuken werd geplaatst door twee broers. Complimenten voor deze mannen. Ze werkte zo enorm georganiseerd en efficiënt! De plaatsing is dan ook super netjes gedaan. De vloer zou later gelegd worden, het was geen enkel probleem als ze later nog terug moesten komen om de plinten passend te maken, mocht dit nodig zijn.
Toen de keuken geplaatst werd, hadden wij ’s avonds een uitje. We hadden twee lampen gekocht, niet bij Middelkoop, en gevraagd of ze deze toch op wilde hangen. Toen wij ’s avonds laat thuis kwamen, was de keuken helemaal af en werd hij gezellig verlicht door de lampen die keurig aan het plafond waren opgehangen. We kunnen niks anders zeggen: Broers Van der Ree-Doolaard is een geweldig montageteam!

Waar we extra blij mee zijn? We genieten iedere dag van de héle keuken! Maar de Quooker en kookplaat zijn heel erg fijn in gebruik. De koelkast is heerlijk groot en de besteklade is ook erg ruim ingedeeld. We hebben onszelf een wijnkoeler veroorloofd, pure luxe maar hij bevalt goed! Het stopcontact wat weggewerkt zit in het aanrecht is ook heel praktisch.

Bij het uitpakken van de keuken kwamen we erachter dat een ladefront niet goed geleverd was. Dit werd direct geregeld en binnen twee weken was het juiste front gemonteerd.

Wij omschrijven Middelkoop als kwalitatief, betrouwbaar, prettig, afspraak is afspraak. Je ben echt een klant, als je na lange tijd weer langskomt, kennen ze je direct. Adviseur Hans heeft alle tijd voor ons genomen. En hij is geen ‘autoverkoper’ maar neemt alle tijd al onze ideeën zo goed mogelijk op papier te krijgen. Het personeel is vriendelijk, maar het proces is ook fijn en efficiënt.

Voor degenen die op zoek zijn naar een nieuwe keuken, denk alvast na over wat je wilt qua indeling, kleuren, apparatuur etc. Er is zoveel in de showroom te zien dat je soms niet meer weet wat je moet kiezen. Denk daarom ook na wat je zelf het meest gebruikt, waar je van houdt en op welke manier je kookt.

De eerste keer dat we de vaatwasser gebruikten, dachten we dat we iets niet goed gedaan hadden. Hij stond na een tijdje open. Wij wisten namelijk niet dat de vaatwasser zelf opengaat na het beëindigen van het programma. We zijn enorm blij met alle elementen in de keuken en we gaan de volgende keer dan ook zeker weer naar Middelkoop. We bevelen dit bedrijf ook graag bij iedereen aan!

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.