Ga naar hoofdinhoud

Familie Nijhoff

“Middelkoop Culemborg is dichtbij onze woonplaats gevestigd, maar we zijn er nooit eerder geweest. Naar aanleiding van de plannen voor een nieuwe keuken, hebben we besloten naar Middelkoop te gaan. In de showroom zien we precies de keuken staan, die we in ons hoofd hebben. We hebben daarna een afspraak gemaakt en toen is het balletje eigenlijk gaan rollen.”

“We hebben nog geen ideeën wat betreft de indeling van de keuken, alhoewel we natuurlijk wel de tekeningen van ons huis beschikbaar hebben. Uiteindelijk hebben we van drie aparte ruimtes één grote keuken gemaakt. Hierdoor krijgen we veel meer ruimte voor kasten. De adviseur denkt met ons mee en hij geeft goede adviezen.”

Keuken

“De montage is zonder problemen verlopen. Een paar kleine punten zijn binnen een paar weken goed en netjes opgelost. Middelkoop heeft vakkundige mensen in dienst, die met je meedenken. De goede service is echt een groot pluspunt. Ook is alles mogelijk. Alle wensen worden meegenomen.”

“Het is handig om te weten dat je een afspraak moet maken, als je met een adviseur om de tafel wilt. Wel kun je uiteraard altijd binnenlopen om de keukens in de showroom te bekijken. Negatieve ervaringen met Middelkoop zijn er niet geweest. We zijn nog steeds ontzettend blij met de keuken.”

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.