Ga naar hoofdinhoud

Familie Monsuur

“Bij het kopen van ons huis zijn wij via de aannemer in contact gekomen met Middelkoop Culemborg. Zij hebben bij ons de keuken en badkamer geplaatst en wij genieten hier nog elke dag van. Wij zijn tevreden met onze nieuwe keuken en badkamer. Het zijn mooie spullen en deze zijn essentieel voor ons dagelijks gebruik.”

“Dankzij Middelkoop vinden wij het nu leuk om te koken. Dit komt vooral door de fantastische stoomoven. Het bereiden van de maaltijd gaat ons nu probleemloos af en het voelt alsof je uit eten gaat in eigen huis. Aan onze verkoper Hans hebben wij leuke herinneringen. Hij is een ongelofelijk enthousiaste verkoper. Hij wil niets liever dan het leveren van een mooie keuken, die echt bij ons past.”

Keuken

Badkamer

“We hebben met Hans het idee besproken om een uitbouw bij het keukenblok te realiseren. Hij heeft zijn uiterste best gedaan om dat met standaard elementen te kunnen maken. Dat is gelukt. Wij zijn zeer tevreden met de resultaten en Hans mag zeker een keertje bij ons komen eten.”

“Wij zouden het beter hebben gevonden als Middelkoop de keuken zelf zou hebben opgeleverd. Er is onderscheid tussen installatie en oplevering. De installatie kan door een partner worden gedaan, maar de oplevering moet volgens ons wel door Middelkoop worden gedaan. Afgezien daarvan zouden wij Middelkoop zeker aanbevelen. Ze adviseren goed en denken goed met je mee. Als cijfer krijgt Middelkoop Culemborg een 8. Het is een fantastische keuken.”

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.