Ga naar hoofdinhoud

Familie Meerlo

“Naar aanleiding van een veiling bij BVA zijn we bij Middelkoop Culemborg terechtgekomen. We zijn benieuwd of het een optie is om op die manier een keuken te kopen. Voor ons is dat niet het geval, maar de ontvangst en de prettige gesprekken die we met de medewerkers hebben zorgen ervoor dat we een afspraak plannen om eens verder te praten.”

“De adviseur luistert goed naar onze plannen. We nemen een tekening mee van onze interieurstyliste en voelen ons vrij om onze eigen ideeën in te brengen. Samen zijn we tot een mooi geheel gekomen. De wandplank met verlichting van Jansen & de Bont vinden we erg mooi. Echt een aanrader. De montage loopt helemaal volgens planning. De keuken is in alle rust geplaatst. Ook is alles weer netjes opgeruimd.”

Keuken

“Een klein onderdeel ontbreekt en de monteur is op sommige punten niet helemaal tevreden over het spuitwerk. Ook loopt een lade niet soepel. Dit is allemaal opgelost. De betreffende materialen zijn opnieuw besteld en gemonteerd tijdens de nacontrole.”

“Middelkoop Culemborg heeft gastvrij en kundig personeel. We vinden het fijn dat er ook een nacontrole heeft plaatsgevonden. Enkele actiepunten kunnen meteen worden besproken of opgelost.”

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.