Ga naar hoofdinhoud

Familie Maaswinkel

“We hebben onze zoektocht bijna afgerond bij een andere keukenzaak, toen er van verschillende collega’s mooie berichten over Middelkoop tot ons zijn gekomen. De service en nazorg zouden erg goed op orde zijn en dat heeft ons nieuwsgierig gemaakt om toch eens bij Middelkoop Culemborg te gaan kijken.”

“Een keuken is een hele investering. Daarom is het vanzelfsprekend om er goed over na te denken. We hebben een afspraak gemaakt en de klik met adviseur Adriaan is er direct. In eerste instantie hebben we alles wat ons mooi lijkt op papier gezet en zijn we daarna gaan schrappen. Tussen het uitzoeken en de levering zijn we nog twee keer naar Culemborg geweest om te kijken of we nog iets zouden willen aanpassen. Tot drie maanden voor levering kunnen we zelfs de kleur van de kastjes nog aan laten passen. Dat is allemaal geen probleem. Uiteindelijk is het gewoon de eerste versie geworden. We zijn er heel erg blij mee.”

Keuken

“Het plaatsen van de keuken gaat perfect. We hebben zelden zo’n vakman gezien. De monteur heeft inzicht, denkt met ons mee en werkt vakkundig. Tijdens het plaatsen zijn er nog een paar dingen die extra besteld moeten worden. Dat regelt hij allemaal zelf. Qua service is niets te gek.”

“Voordat we naar de showroom zijn gegaan, hebben we diverse apparaten al bekeken bij de leveranciers. Het is echt een aanrader om dat voorwerk alvast te doen en je goed te oriënteren. Middelkoop Culemborg is een betrouwbaar bedrijf. Ze doen wat ze beloven. Het personeel is kundig en klantgericht en de showroom is prachtig. Er is zoveel keuze.”

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.