Ga naar hoofdinhoud

Familie Maaswinkel

“Op het moment dat we een nieuwe keuken willen, zoeken we via Google op de zoekterm ‘keuken op maat’. Zo zijn we bij Middelkoop Culemborg terechtgekomen. We worden in de showroom gastvrij en vriendelijk ontvangen. De keuken is van Duitse makelij en daarom worden we geholpen door een daarin gespecialiseerde adviseur.”

“Gaandeweg de gesprekken ontstaat er een vertrouwensband. De adviseur geeft goede adviezen. In onze vorige keuken hebben we een bar, die we graag willen behouden. Het is ook een wens van ons om de vaatwasser naast de gootsteen te plaatsen. Het proces van afbreken gaat gestructureerd. Er wordt netjes gewerkt en alles wordt keurig opgeruimd en afgevoerd.”

Keuken

“De monteur, die de keuken komt opbouwen, staat open voor een goed gesprek en heeft heel precies gewerkt. Middelkoop huurt fijne mensen in. Wat betreft planning loopt het allemaal gesmeerd. De noodkeuken, die we geleverd krijgen, werkt niet helemaal naar behoren, maar we hebben het ermee gered. De nieuwe keuken is precies voor de Kerstdagen klaar.”

“De uitstraling en service van het bedrijf, de wijze van presenteren en de kwaliteit van de keuken, maakt dat we Middelkoop Culemborg zeker aanbevelen bij familie en vrienden.”

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.