Ga naar hoofdinhoud

Familie M.

“Middelkoop Culemborg is bij ons nieuwbouwproject als keukenleverancier aangewezen. In eerste instantie zijn we alleen gaan kijken, echter eenmaal in de showroom voelt het meteen goed. De eerste keer hebben we ons vooral georiënteerd op alle mogelijkheden. We zijn begonnen bij de basiskeuken, maar daar zijn we van afgeweken. Met de adviseur klikt het gelijk. Hij helpt ons vakkundig bij het ontwerpen van de keuken.”

“Al puzzelend komen we met elkaar tot de conclusie dat een L-vorm niet handig is. Vandaar dat we hebben gekozen voor een schiereiland. Het valt ons op, dat de adviseur oprecht naar ons gezin vraagt. Er wordt echt gekeken, hoe de keuken binnen het huishouden past en welke rol het product in het huis krijgt. Dat is erg positief.”

Keuken

“De montage is goed gegaan. De onderdelen zijn op vrijdagmiddag bezorgd, zodat de monteurs op maandag gelijk kunnen starten met de montage. Het geheel is netjes afgewerkt, waaronder de plinten bijvoorbeeld. De keuken is net voor de Kerstdagen opgeleverd. Er is heel hard gewerkt om alles op tijd af te krijgen.”

“Middelkoop Culemborg is een vriendelijk en persoonlijk bedrijf. In de showroom word je hartelijk ontvangen, je kunt er rustig rondkijken of even genieten van een bakje koffie. Het gaat allemaal heel gemoedelijk. Dat is prettig.”

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.