Ga naar hoofdinhoud

Familie Kortlever

“Onze (schoon)ouders hebben 15 jaar geleden al een keuken bij Middelkoop Culemborg gekocht. Daarnaast kennen we het bedrijf vanuit mijn werk in de makelaardij, waar ik ook veel positieve berichten over het bedrijf hoor. Tijdens ons oriënterende bezoek aan de showroom kunnen we rustig rondkijken. We voelen ons niet opgejaagd en worden vriendelijk geholpen.”

“Over het model hebben we vooraf al een idee, maar over de details en met name de kleur moeten we iets langer nadenken. Wordt het een groene keuken met een zwart werkblad of een blauwe keuken met een wit werkblad? Uiteindelijk zijn we voor deze stoere, blauwe variant gegaan en hebben we op advies van de adviseur ook nog spotjes toegevoegd. Dit laatste is iets waar we zelf niet concreet over hebben nagedacht en nu kunnen we de aansluitingen al tijdens de bouw in de muur laten verwerken. Het is heel fijn dat hierin proactief wordt meegedacht. Het contact met de adviseur verloopt heel soepel. Na het sturen van een mailtje hebben we vaak binnen een paar uur al reactie. Ook het plannen van afspraken gaat vlekkeloos.”

Keuken

“De monteurs zijn er ‘s morgens om 7 uur en ‘s middags om half 3 zijn ze al klaar. De onderplint zit niet bij de levering van alle benodigdheden. Rond het middaguur heeft één van de monteurs deze nog speciaal opgehaald, zodat alles netjes binnen 1 dag kan worden afgerond.”

“Na de plaatsing hebben we nog wel wat problemen met de koelkast. Hij maakt aardig wat geluid. Het galmt bijna door de kamer. Dit hebben we nagevraagd bij de leverancier en het blijkt bij dit model te horen. Gelukkig kunnen we de koelkast inruilen voor een ander model. Iets dat zeker niet vanzelfsprekend is bij een keukendetaillist. We bevelen Middelkoop Culemborg bij iedereen aan. Het is allemaal heel netjes gegaan en we zijn ontzettend blij met het eindresultaat.”

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.