Ga naar hoofdinhoud

Familie Kok

“Via een advertentie zijn we bij Middelkoop Culemborg terechtgekomen. Samen met mijn dochter en schoonzoon hebben we de keuken uitgezocht. Het valt ons op, dat er in de showroom een lekkere rustige sfeer hangt. Ze dringen niets op. Ze laten je rustig kiezen en helpen je met de keuzes die er gemaakt moeten worden.”

“Op advies van adviseur Arend hebben we de tafel aan het keukenblok geplaatst. In combinatie met de dubbele kast, waar je zelf niet aan denkt, is het echt ideaal.”

Keuken

“De montage is soepel verlopen. Het zijn echt keurige mensen. Wat eventueel niet in orde is, komen ze gelijk oplossen. De inductiekookplaat, die het niet doet, is gelijk op zaterdagmiddag om 17:30 uur vervangen. Wie doet dat nog?”

“Ik zou Middelkoop zeker aanbevelen. Van tevoren is er een medewerker langsgekomen en ook na de montage heeft er een controle plaatsgevonden. Dat is echt netjes. De keuken is gewoon een plaatje.”

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.