Ga naar hoofdinhoud

Familie Knoop

“Ongeveer zeven jaar geleden hebben onze broer, zwager en schoonzus een keuken bij Middelkoop Culemborg gekocht. Zij zijn erg enthousiast en we horen alleen maar goede verhalen. Rondom het maken van plannen voor de verbouwing, zijn we bij een aantal keukenzaken geweest. Alleen bij Middelkoop hebben we een goed gevoel. In de showroom zien we gelijk dat het kwalitatief goede keukens zijn.”

“De adviseur is professioneel en persoonlijk tegelijk. Hij houdt het geheel voor ogen en denkt echt met ons mee. Doordat we precies weten wat we willen, kunnen we daadkrachtig stappen maken. Door de verbouwing is de keuken één geheel met de woonkamer. Het trapje is 30 cm breder geworden, er is een muur gesloopt en we hebben een nieuwe gietvloer gekregen. Het eetgedeelte willen we graag boven houden. Het toevoegen van een bar blijkt daarvoor de perfecte oplossing. In de ochtend ontbijten we daar met z’n vieren. Als er gasten komen eten, zitten we aan de grotere eettafel in de woonkamer.”

Keuken

“Tijdens de verbouwing kunnen we drie weken niet over een keuken beschikken en leven we op de bovenverdieping. In principe verloopt het vlekkeloos. Het is echt heel fijn dat je bij Middelkoop alles onder één dak hebt en dat de verschillende partijen onderling de planning afstemmen. Bij het verleggen van de leidingen is er een kleine fout in de berekening gemaakt, waarna dit gelukkig goed is verholpen.”

“Middelkoop Culemborg heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding en is een betrouwbaar en servicegericht bedrijf. Je bent voor je keuken misschien net iets meer kwijt dan bij een andere zaak en dat is het helemaal waard. Dat voel je direct, zodra je de showroom binnenkomt. Het is belangrijk om de tijd te nemen en je goed te laten informeren. Wij vinden het iedere keer erg leuk om naar Culemborg te gaan. Het eindresultaat is fantastisch.”

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.