Ga naar hoofdinhoud

Familie Kloet

”In ons geval was Middelkoop de projectkeukenzaak. We hadden voor onszelf een lijstje van vier zaken gemaakt. We hebben bij allemaal een bezoek gebracht en uiteindelijk zijn we bij Middelkoop terechtgekomen waar we blanco begonnen aan het uitzoeken van de keuken.”

Doordat Middelkoop al bekend was met het project, waren ze van bepaalde zaken al op de hoogte, dat werkt fijn. Zelf hebben we uitgebreid nagedacht over de mogelijkheden. Tijdens ons eerste bezoek hebben we alle opties al lopend door de showroom bekeken. Welke afmetingen? Wat is er allemaal nog meer te krijgen? Daarvan maakte de adviseur een schets waar we mee aan de slag konden. De inrichting en opties hebben we als eerste bekeken, de kleuren etc. kwamen later aan de orde. Uiteindelijk hebben we verder geborduurd op de schetsen van de adviseur en zijn we gekomen tot de keuken die geplaatst is. In de laatste fase hebben we nog enkele dingen aangepast, dit was geen enkel probleem.
De montage is goed verlopen. Zeker voor in deze tijd was de planning keurig op orde! In twee dagen plaatsen was ook in twee dagen plaatsen. Het blad kwam apart, maar werd net zo snel en netjes gemonteerd. We kregen een leenkoelkast, omdat die op dat moment niet leverbaar was. Toen deze na drie maanden binnenkwam, is hij direct omgewisseld. Aan het eind van elke werkdag werd al het afval opgeruimd, het kan eigenlijk niet beter.

Eerder kookten we op gas, nu met onze Bora-kookplaat koken we op inductie. Hij zuigt af, het is een mooi product! Het kookeiland met de bar is echt een pronkstuk. Van de Quooker die erin verwerkt zit, hebben we enorm veel plezier. Normaal kochten we veel Spa Rood, maar nu pakken we altijd de bubbels uit de Quooker. De wijnkoeler is ook erg leuk om te hebben.

Voor ons gaf de prijs-kwaliteitsverhouding de doorslag om de aanschaf bij Middelkoop te doen. We raden dan ook zeker aan om eens bij hen te gaan kijken. Neem Middelkoop mee in de zoektocht naar een nieuwe keuken! Denk vooraf goed na over de indeling en opties, vergelijk goed en ga naar verschillende zaken. Bij Middelkoop kom je echt als klant binnen. De entree is erg mooi, met veel daglicht. Prachtig!

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.