Ga naar hoofdinhoud

Familie Kars

“In de verte is Middelkoop familie van ons en vanaf onze jeugd zijn we eigenlijk al betrokken op het bedrijf. Een paar jaar geleden heeft een van onze kinderen een keuken bij Middelkoop Culemborg gekocht en sindsdien zijn er meerdere familieleden gevolgd. Wij zijn ernaartoe gegaan voor de badkamer en het toilet, maar hebben ook de keuken en de vloer bij Middelkoop Culemborg gekocht. Het is heel handig, dat alles onder één dak is ondergebracht.”

“Adviseur Corianne neemt de tijd voor ons en het contact met haar verloopt probleemloos. We zijn even aan het stoeien geweest met de afzuigkap. In ons appartement hebben we namelijk een warmteterugwinsysteem en niet elke afzuigkap past daarbij. Telkens als we bellen of mailen krijgen we snel antwoord. We zijn erg blij met de vaatwasser op hoogte en staan versteld van de ruimte in de lades. We hebben geen bovenkastjes meer. Dat oogt heel prettig. Omdat we dusdanig grote lades hebben, kunnen we alle spullen prima kwijt.”

Keuken

“De montage is door Arie uitgevoerd. Wat een topper. Niets is teveel en hij werkt erg netjes. Ook denkt hij met ons mee. De koof boven het aanrecht zou eerst in dezelfde lijn als de kasten worden geplaatst. Arie bedenkt dat je dan snel je hoofd zou stoten en heeft de koof iets naar achteren geplaatst. Verder zit er een klein stukje van de kraan los. Dit is tijdens de montage opgelost en werkt weer helemaal naar behoren.”

“Middelkoop Culemborg is een betrouwbaar bedrijf met een goede service en een prima prijs-kwaliteitverhouding. Er wordt niet met een aanbetaling gewerkt. Het is allemaal heel vertrouwd. Het ontvangst is elke keer gastvrij en het kopje soep bij de lunch is echt de kers op de taart. We zijn echt heel tevreden.”

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.