Ga naar hoofdinhoud

Familie Joosse

“We hebben in Houten gewoond. We zijn toen al een keer bij Middelkoop Culemborg geweest. Bij de grote ketens zijn we namelijk snel klaar. Je wordt daar niet echt geholpen, terwijl je bij zo’n groot project echt iemand nodig hebt die meedenkt.”

“Middelkoop Culemborg heeft deskundige en vriendelijke medewerkers in dienst. Ze nemen de tijd voor je en zijn niet aan het pushen, omdat ze bijvoorbeeld nog twee afspraken hebben. Heel prettig. Qua prijs zijn ze ook gewoon goed. Het valt ons mee. Wat betreft indeling zijn we er vrij snel uit. We willen de hele muur benutten. In de lades van 1,20 meter gaan veel spullen. Wel moet je rekening houden met het gewicht. Ze kunnen ongeveer 90 kilo dragen en dat blijkt niet heel praktisch te zijn.”

Keuken

“De montage van de keuken verloopt prima. De monteur is nog een paar keer langsgekomen. Je hoeft maar te bellen en ze staan op de stoep.”

“Een puntje van aandacht is dat de adviseur bij het tekenen van de keuken ook rekening houdt met enkele praktische details. Bij de muren hebben we namelijk 10 cm ruimte nodig voor het ladesysteem. Gelukkig hebben we nog iets speling en is het opgelost. Verder zijn we heel tevreden.”

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.